Mreža svetlobe

Mreža svetlobe 2019-01-05T19:03:12+00:00

“To je mreža svetlobe, ki bo držala Zemljo v času sprememb, ki je pred vami”.

-Veliki svet babic-

Zaradi sedanjega nerazvnovesja energije na Zemlji so vse oblike življenja v nevarnosti. Zemlja je predolgo trpela zaradi pretiranega janga (moška energija) in pomanjkanje jina (ženske energije).

Čas je, da se povrnete k ravnovesju, pri tem pa morajo voditi ženske, so rekle.

Svet zdaj potrebuje materino skrb!

 

Vabljene drage Svetlobnice na letošnje

prvo srečanje ženskega kroga Bele Tare, ki bo v sredo 9.01. 2019 ob 19.00 uri na Kolodvorski 24 v Sl. Bistrici, 2 dan po mlaju so lunine energije še zelo močne.
Leto 2019 bo zaradi 3 luninih mrkov imelo močno lunarno energijo. Ta je ženska in magična, če pa jo združimo z zemeljsko enegijo, se lahko prizemljimo in hkrati dosežemo višja stanja zavesti. Povezati se je torej potrebno tako z Zemljo kot s kozmosom, da bi lahko zaživeli polno.
Če začutite klic k Moči, ste povabljene vse ženske, da bi globoko in osebno služile moči Ženskega načela stvarstva. Ženske to prisotnost nosimo v sebi, me pa jo bomo sprožile s Svetlobno Mrežo in meditacijo maternice, kjer je skrit izvor naše ženske moči. Prebudile bomo tisto, kar je v nas globoko spalo.

          

S SLADKIM VESELJAM OBJAVLJAM SVOJO NOVOROJENO KNJIGO Z NASLOVOM “TOVARNA SLADKIH STRAHOV”.

Svoj prvi Blagoslov bo prejela jutri na srečanju društva Bela Tara ob 19.00 uri na Kolodvorski 24 v SLB. Dobrodošli!

Zgodba govori o tovarni sladkih bonbonov, kjer zakonca gospod Strah in gospa Krivda z zavijanjem »sladkih bonbončkov strahu« grenita naša življenja. Skozi zgodbo se prepletajo 4 glavni liki, gospod Strah, gospa Krivda, deklica Kika in Sončni angel.

Z igrivo in hudomušno ilustracijoj se kot glavna junakinja zgodbice deklica Kiki, odločim potopiti v svoj notranji ocean svoje duše iskati strahove in krivdo.
Kniga je namenjena otrokom starim od 8 leta naprej, najstnikom, pa tudi odraslim, saj se vsi soočamo s vsakdanjimi strahovi in krivdo, ki sta včasih prava nepridiprava.

Zgodba ni le zgodba, ampak bralca vodi tudi do enostavnih rešitev, kako se soočiti z njima, kako prepoznati strah in krivdo in kako se z njima spopasti. Skozi otroške oči so podane osnovne tehnike dihanja s katerimi si lahko zelo pomagamo in preženemo strahove, ter spoznanje, da so naši strahovi le plod naše domišljije. In če dovolimo, nas naš angel Svetlobe pouči, da smo samo kreatorji lastne sreče in svetlobe.
NAJ SANJE TVOJE BODO MIRNE IN ŽIVLJENJE SVETLO KAKOR SONCE.
Z ljubeznijo,
Kristina

Knjigo lahko kupite, če pokličete na tel št. 031-316-013. Namaste!

4.LUNINO SREČANJE DRUŠTVA “BT”

4. lunino srečanje Bele Tare bo v ponedeljek  13.08. 2018 ob 19.00 uri na Kolodvorski 24, v Slov. Bistrici.

Meditacija na mrežo svetlobe bo vsekakor čudovita v objemu poletnega večera.

Ljubezen je lepilo in vibracija, ki skrbi, da vse, kar je ustvaril Stvarnik, deluje skupaj, v popolnem redu, harmoniji in mogočni lepoti. Ljubezen ni Beseda, ampak esenca, moč in vibracija. Življenje! Kristusova ljubezen je utelešena človeška ljubezen, samo nekaj milijonov krat močnejša. Vzemi si čas, oceni svoje življenje in ugotovi, zakaj si kjer si in kam greš?

Delo na harmonizaciji ljubečega odnosa do sebe: jaz kot ženska, mama, babica, deklica, partnerka, notranja zdravilka itd.
Delo na harmonizaciji pomembnih odnosov v življenju posameznice: družinski odnosi, partnerski odnosi, …

Varen ženski krog, kjer se lahko ženska sigurno in svobodno odpre – sama sebi in svetu.
Vabljene vse ženske, žene, mladenke,babice, itd.

 

14.07.2018

3. LUNINO SREČANJE DRUŠTVA “BELE TARE”

3.lunino srečanje Bele Tare bo v petek 13.07. 2018 ob 19.00 uri v Slov. Bistrici. Meditacija na mrežo svetlobe bo vsekakor čudovita v objemu poletnega večera.

Vse je del popolne celote; vse kar rečeš, storiš, misliš in čutiš, je njen del. Torej se v nobenem smislu ne omejuj, raje čuti, kako se spreminjaš in širiš ter sprejemaš vase več in več. Nikoli ne boš dosegla meja, ker jih ni. Življenje je neskončno in ti si del te neskončnosti.

 

15.05.2018

  1. LUNINO SREČANJE DRUŠTVA “BELE TARE”

Bilo je prečudovito, polno nežne in čuteče energije in notranjega miru.

Hvala Vam drage Svetlobnice Bele Tare.

Rada vas imam.

Če slišiš ta klic k Ženski Moči in čutiš, da je namenjen tebi, je čas, da v sebi aktiviraš mrežo svetlobe s premikom na svoje mesto na Mreži.

Če čutiš, da želiš okrepiti srčno namero za najvišje dobro vseh se nam pridruži.
Če čutiš, da je čas, da se pobotata moški in ženska v tebi, da pokoplješ bojne sekire med moškimi in ženskami, da se podivjana moška jang energija umiri in spočije v tako dolgo odsotni in prepotrebni moči in milini Ženskega Božanskega principa jin, se nam pridruži.

Vedno več žensk pušča za sabo pretesne oklepe strahu in ega in se odloča za popolno predajo Ljubezni.

Če si ta ženska, potem čutiš v sebi in veš, da je skrajni čas, da utelesiš to predajo, zaradi vseh nas.

To v kar sem globoko prepričana je, da je vse že v tebi. Na tebi je, da svoj polni potencial aktiviraš in to Žensko – svetlobnico, ki ti si; v polnosti zaživiš.

Verjamem, da je v življenju vse medsebojno povezano. Če je ženska srečna in zadovoljna, vpliva na svojo okolico in so vsi okoli nje srečni in zadovoljni. Sr(e)čna ženska ojačuje planetarno mrežo luči.

Verjamem, da ima vsaka ženska v sebi Moč Božanskega Ženskega jin principa. Zemlja in vsa bitja na njej potrebujemo nego Božanskega Ženskega jin principa. Zato je tako pomembno, da se v sebi povežeš s to energijo in jo zaživiš navzven.

Težava je brez dvoma v tem, da nimamo zgleda, kaj to pomeni in kako utelesiti to Moč h kateri smo poklicane.

In tukaj smo, da se podpremo, se naučimo in si pomagamo hkrati!

Čutim, da je čas, da se prebudimo v nove načine ustvarjanja in povezovanja iz svetega prostora Srca in da poskrbimo za ta največji kapital, ki ga človek ima, saj ljubečega Srca ne more razvrednotiti nobena minljiva borza.

Čas je, da se povežemo kot eno človeško pleme, ki mu je mar za skupni Planet Mati Zemljo in da združimo srčne potenciale za krepitev in nego planetarne Mreže svetlobe, ki obdaja Zemljo.

Tvoja Bela  Tara in Veliki svet Babic modrostnic