“To je mreža svetlobe, ki bo držala Zemljo v času sprememb, ki je pred vami”.

-Veliki svet babic-

Zaradi sedanjega nerazvnovesja energije na Zemlji so vse oblike življenja v nevarnosti. Zemlja je predolgo trpela zaradi pretiranega janga (moška energija) in pomanjkanje jina (ženske energije).

Čas je, da se povrnete k ravnovesju, pri tem pa morajo voditi ženske, so rekle.

Svet zdaj potrebuje materino skrb!

 

_________________________________________________________________________________

MEDITACIJA NA MREŽO SVETLOBE (Klic k moči)

 

 

Meditirajte na mrežo svetlobe. Uporabljajte jo za medsebojno podporo, za podporo Zemlji in za krepitev energije jin-a na planetu.

Ne jemlji takšnih navidezno majhnih dejanj za nepomembna. Vsaka sprememba v človekovem zavedanju, če prav se ti zdi tako majhna, nosi v sebi dalekosežen vpliv.

Trudiš se postoriti preveč stvari. Počakaj! Dorasti moraš svojemu duhu in se zliti z njim. Počakaj! Naslednji val bo prišel iz tvoje notranjosti, toda počakati moraš nanj. Zdaj je čas, da ustvariš svoje zaloge, potem boš lahko dala več. DELO MORA POTEKATI BREZ NAPORA so rekle babice. Če je delo povezano z naporom, potem ga ne opravljamo me, ampak je na delu tvoj um, nižji jaz.

Po lahkotnosti dela boš spoznala, če skozi tebe dela Duh, ali se z njim ukvarja tvoj um. Naše učenje lahko najbolje uporabiš tako, da ga utelešaš. To je najvišja, najgloblja in najboljša možna uporaba in iz nje bo sledilo vse ostalo. Ničesar ne išči, ampak čakaj.

Spoznaj svoje telo. Tvoje telo je kompas. V telesu so zapisani fizični in čustveni občutki. V takšnem načinu   zaznavanja je celovitost, prizemljenost, ki je bolj zanesljiva kot um. Čutila boš resnico!

Um ne zna ustvariti občutka, raje se skrči zaradi dvoma ali zaskrbljenosti. Pove veliko besed in prikaze slike, toda nobenega pravega občutka ni v njem.

Zaupaj občutkom! Opazuj, kako se počutiš. Čisto preprosto je.

Ko ste v popolnem jangu (moški energiji), te ta lahko pripelje do popolne izčrpanosti, sploh če si v miselnem procesu (ali stvari počnem pravilno).

V svetu je jang energija že dolgu v stanju pobesnelosti in s tem je jang izgubil vso kontroli. Vojne, lakota kažejo na to. Nobene energije ni na svetu, ki bi se lahko postavila po robu tej nekontrolirani jang energiji. Jin (ženska e. ) je izčrpana in nezmožna, da se sooči z jangom, ki je postal izredno divji in nasilen. In ljudje, ki živijo v teh časih velikega neravnotežja, so začeli verjeti, da je življenje pač tako – polno nasilnih ekscesov. Zaradi neravnotežje med jinom in jangom in zaradi prevlade jang energije, je postal naš pogled na življenje izkrivljen in začeli smo verjeti v neizogibnost nasilja.

JIN pomeni čakati. Jin pomeni držati in podpreti. Jin je posoda, ki jo lahko napolnimo in babice te preko mreže svetlobe lahko napolnijo z jinom. Le dovoli.

To je čudovito darilo babic in si ga podarjamo med sabo.

Mreža prekriva zemljo in deluje preko tebe. Vse dobro, vas dobrota teče skoznjo.

Vsaka oseba v mreži je DRAGULJ in pomaga vzdrževati mrežo. Lesketanje mreže, ki ga boš videla je svetloba dragulja.

Spoznaj delovanje mreže. Kajti koga boš spoznala in postala eno z njo, boš storila ogromno dobrega.

Že samo s tem, da si eno z močjo, ki jo ima mreža svetlobe, je tvoj prispevek ogromen in izredno koristen.

TAKOLE GRE:

Najprej si predstavljaj sebe prizemljeno z nogami na zemljo in s kronsko čakro vpeta v nebo. Svetloba začne teči skozi tebe in te osvetljevati, vsak delček tebe postaja vse bolj svetlejši. Pomisli na mrežo svetlobe in potem si sebe predstavljaj kot svetlečo točko luči na Mreži, ki se razteza preko cele Zemlje kot da bi razgrnili ribiško mrežo. To ti bo prineslo mir, radost in vero vase, v Sebe z veliko začetnico.

Mreža deluje skozi tebe, po tiho. Možgani tega ne morejo kontrolirati. Povezovanje poteka preko tvojega dragulja, ki je v tvojem srcu, skozi Bitje – tvoj višji jaz, ki ti si. Ti si Zavest, energija. Vse dobro in vsa dobrota potekata od tam. Preko Mreže svetlobe si povezana z babicami in z drugimi. Uživaj v tem! Poseben blagoslov je, da si del Mreže in ne gre za naključje, da si v njej.

Veliko obilja vesolja išče prostor, da bi se lahko izrazilo in to lahko stori le skozi odprto srce.

Redke moške bo pritegnil pojem Mreže svetlobe. Če jih bo, so dobrodošli, toda to delo bo pritegnilo samo moške, ki imajo že ravnotežje jin in jang v sebi, takih pa ni veliko. Mrežo v glavnem ohranja jin v ženskah.

Kadar pošiljaš svetlobo v Mrežo, jo pošlji predvsem ženskam kajti osnovni namen Mreže je, da podpre strukturo zemlje, njena druga ključna funkcija pa je, da pomaga posameznikom. Ženske bodo najbolje poskrbele za Mrežo, vanjo najbolj verjamejo in delovale bodo njej v prid, zato vrzi Mrežo najprej njim.

Večina moških se zdi Mreža samo miselni koncept. Ne razumejo je, zato ne bodo delovali zanjo. Vsi moški bodo imeli od nje korist, tako kot vse oblike življenje, toda ko mečeš Mrežo ,misli predvsem na ženske.

Mreža svetlobe je struktura iz jin energije in za njeno ohranjanje so potrebne nosilke jin energije, ženske.

Zaupaj, da je dajanje vedno prejemanje, dajanje iz srce vedno vodi k večjemu sprejemanju.

Vse druge vrste »dajanja« sploh niso dajanje; dajemo lahko resnično le iz srca. Vesolje podpira odprto srce. Veliko izobilja išče svoj prostor da bi se izrazilo in to lahko stori le skozi odprto srce.

Misliti si ne moreš kakšno veselje izbruhne v nebesih, kadar se odpre novo srce. Veliko obilje takoj pohiti, da zapolni to srce. Še veliko veš bi ti bilo danega, če bi se odprla. Stvar deluje kot črpalka. Če boš izčrpala vsaj nekaj vode iz svojega srca, se ti bo curek bogati povrnil.

Tvoje srce prejme darilo, kadar daje skozi Mrežo svetlobe in to darilo se ti vrača preko tvojih občutkov. Pride lahko v obliki dotika vetra, objema prijatelja, vonja rož, morja, bora. Čudovite barve, prizori, zvoki in okusi – vse to so darila, ki so ti poslana. Sploh se jih ne zavedaš. Bodi pozorna. Teh daril je ogromno. V tem trenutku živiš v ogromnem blagostanju. Pošlji svetlobo, da je bo več prišlo nazaj k vam.

Naše meditacije vam bodo pomagale zasidrati naše učenje globoko v telo in um in občutili ga boste kot resnico.

Mreža svetlobe je primer takšne meditacije. Začni si jo predstavljati kot osvetljeno ribiško mrežo, katere niti vsaka ženska podpira s svojo bitjo. Ne z zavestnim trudom, ampak s svojo pravo bitjo. Ženske, ki so bile posvečeno v svojo moč in moški, ki so dobili ogrinjalo tolažbe, najbolj razsvetljujejo Mrežo. Od njih se Mreža širi k drugim.

Mreža svetlobe predstavlja premik v zavesti, ki se bo kasneje izrazil kot premik v materiji.

Svetloba, ki jo oddaja vsaka oseba, se spušča navzdol v Zemljo in širi povsod. Več žensk, ki bo podprlo Mrežo, bolj svetlo bo ta žarela. Čutile boste bleščeče iskrenje Mreže v svojih žilah in svetlobo, ki se bo izlivala iz vaših src. Svetloba, ki jo boste poslale iz src, se bo vrnila k vam skozi oči, ušesa in dih.

Mreža je zasidrana v vsaki ženski s posvetitvijo in proces podpiranje Zemlje se je že začel. Ni potrebno da karkoli storiš. To delo ne pomeni nobene odgovornosti – njegov namen je, da v njem uživaš. In tisti, ko bodo v njem želeli sodelovati, bodo uživali še bolj. Tisti, ki bodo opravljali to delo, bodo rasli v radosti. Velik svet Babic bi poskrbele za potreben premik na Zemlji tudi brez te pomoči. Tiste, ki se bodo odločile za to delo, bodo uživale v sodelovanju pri reševanju Zemlje uživale še bolj.

Skupinsko delo prizemljuje delo babic za vse na Zemlji in sidra jin energijo globlje v planet. Človek ni le majhna omenjena osebnost, ampak je del nečesa dosti večjega.

Del planeta si. Stagnacija in zastala stanja se morajo premakniti tudi v tebi. Tvoje delo ni ločeno od planetarnega dela. S tem ne mislimo, da je s tabo kaj narobe. Samo tvoja osebna karma izgoreva, to je vse. Karma planeta izgoreva in karme vseh posameznikov izgorevajo. Opravi svoje delo z dobro voljo. Del procesa si in karkoli boš storila, se bo ta proces, ki se je že začel, nadaljeval.

Lahko si del njega. Izkusiš lahko radost, da si na tej vožnji z nami in drugim lahko pomagaš občutiti radost, toda sam proces se bo odvijal, ne glede na to , kar boš storila. Ničesar takega pa ni, KAR BI MORALA STORITI, toda vseeno to stori zaradi lastnega veselja. Zavedaj pa se, da od tvojih dejanj ni odvisna nikogaršnja usoda!!! Srečna si lahko, ker opravljaš to delo, ker ti bo podarilo radost in srečo.

Čas je da se svet vrne k hranjenju, ljubezni in tolažbi Matere. Osvajanja, podrejanja drugih in nasilje so se stopnjevali do skrajne točke, ki ogroža obstoj vsega življenja. Energija se zdaj mora premakniti k podpiranju življenja – k večjemu sočutju in večjemu razumevanju, k izgradnji modrosti in ne kopičenju znanja. Razumevanje, dajanje in poglabljanje sočutja v modrost so lastnosti Matere. To so lastnosti JINA. Dobimo jih, ko človek sprejme to, kar Božansko ponuja ves čas. Ko je um zaposlen z zunanjimi opravki, kar je lastnost Jang energije, ne more priti do sprejemanja. Takrat je človek preveč zaposlen. Življenje je lahko lažje in dejansko bo lažje, ko bo vanj stolila Jin energija. Življenje bo takrat postalo užitek in ne preizkušnja ali izziv. Življenje ni bitka proti čemer koli. Boj ni življenje. To je jang energija, ki vleče in suva, do kamor sega njegova vrv. Jang je zdaj utrujen, zelo utrujen in napet.

Zdaj vidite drug drugega s svojo žalostjo in problemi, napetostmi in bojaznimi. V vsakem dnevu je velika lepota, v vsakem bitju je velika lepota, toda ljudje že dolgo ne opažajo te lepote. To se počasi končuje. Naše delo bo pomagalo da se to stanje konča.

Če se dobiš s prijateljicami z namenom, da bi krepile dobro je to sveto dejanje. Tudi pozdravljanje zore z molitvijo je svet obred. Kadar takšna preprosta dejanja ponavljaš postanejo obred.

Poskrbite da bodo vaša življenje sveta. Ne čakajte! Zdaj se gradi velik zagon in velika moč. Kadar v molitvi/mantri /obredu zajemaš vse, to poveže vidike stvarstva in blagoslovi vse življenje.

 __________________________________________________________________________

januar, 2019

Vabljene drage Svetlobnice na letošnje

prvo srečanje ženskega kroga Bele Tare, ki bo v sredo 9.01. 2019 ob 19.00 uri na Kolodvorski 24 v Sl. Bistrici, 2 dan po mlaju so lunine energije še zelo močne.
Leto 2019 bo zaradi 3 luninih mrkov imelo močno lunarno energijo. Ta je ženska in magična, če pa jo združimo z zemeljsko enegijo, se lahko prizemljimo in hkrati dosežemo višja stanja zavesti. Povezati se je torej potrebno tako z Zemljo kot s kozmosom, da bi lahko zaživeli polno.
Če začutite klic k Moči, ste povabljene vse ženske, da bi globoko in osebno služile moči Ženskega načela stvarstva. Ženske to prisotnost nosimo v sebi, me pa jo bomo sprožile s Svetlobno Mrežo in meditacijo maternice, kjer je skrit izvor naše ženske moči. Prebudile bomo tisto, kar je v nas globoko spalo.

          

_________________________________________________________________________________

september, 2018

S SLADKIM VESELJAM OBJAVLJAM SVOJO NOVOROJENO KNJIGO Z NASLOVOM “TOVARNA SLADKIH STRAHOV”.

Svoj prvi Blagoslov bo prejela jutri na srečanju društva Bela Tara ob 19.00 uri na Kolodvorski 24 v SLB. Dobrodošli!

Zgodba govori o tovarni sladkih bonbonov, kjer zakonca gospod Strah in gospa Krivda z zavijanjem »sladkih bonbončkov strahu« grenita naša življenja. Skozi zgodbo se prepletajo 4 glavni liki, gospod Strah, gospa Krivda, deklica Kika in Sončni angel.

Z igrivo in hudomušno ilustracijoj se kot glavna junakinja zgodbice deklica Kiki, odločim potopiti v svoj notranji ocean svoje duše iskati strahove in krivdo.
Kniga je namenjena otrokom starim od 8 leta naprej, najstnikom, pa tudi odraslim, saj se vsi soočamo s vsakdanjimi strahovi in krivdo, ki sta včasih prava nepridiprava.

Zgodba ni le zgodba, ampak bralca vodi tudi do enostavnih rešitev, kako se soočiti z njima, kako prepoznati strah in krivdo in kako se z njima spopasti. Skozi otroške oči so podane osnovne tehnike dihanja s katerimi si lahko zelo pomagamo in preženemo strahove, ter spoznanje, da so naši strahovi le plod naše domišljije. In če dovolimo, nas naš angel Svetlobe pouči, da smo samo kreatorji lastne sreče in svetlobe.
NAJ SANJE TVOJE BODO MIRNE IN ŽIVLJENJE SVETLO KAKOR SONCE.
Z ljubeznijo,
Kristina

Knjigo lahko kupite, če pokličete na tel št. 031-316-013. Namaste!

           

4.LUNINO SREČANJE DRUŠTVA “BT”

4. lunino srečanje Bele Tare bo v ponedeljek  13.08. 2018 ob 19.00 uri na Kolodvorski 24, v Slov. Bistrici.

Meditacija na mrežo svetlobe bo vsekakor čudovita v objemu poletnega večera.

Ljubezen je lepilo in vibracija, ki skrbi, da vse, kar je ustvaril Stvarnik, deluje skupaj, v popolnem redu, harmoniji in mogočni lepoti. Ljubezen ni Beseda, ampak esenca, moč in vibracija. Življenje! Kristusova ljubezen je utelešena človeška ljubezen, samo nekaj milijonov krat močnejša. Vzemi si čas, oceni svoje življenje in ugotovi, zakaj si kjer si in kam greš?

Delo na harmonizaciji ljubečega odnosa do sebe: jaz kot ženska, mama, babica, deklica, partnerka, notranja zdravilka itd.
Delo na harmonizaciji pomembnih odnosov v življenju posameznice: družinski odnosi, partnerski odnosi, …

Varen ženski krog, kjer se lahko ženska sigurno in svobodno odpre – sama sebi in svetu.
Vabljene vse ženske, žene, mladenke,babice, itd.

 

14.07.2018

3. LUNINO SREČANJE DRUŠTVA “BELE TARE”

3.lunino srečanje Bele Tare bo v petek 13.07. 2018 ob 19.00 uri v Slov. Bistrici. Meditacija na mrežo svetlobe bo vsekakor čudovita v objemu poletnega večera.

Vse je del popolne celote; vse kar rečeš, storiš, misliš in čutiš, je njen del. Torej se v nobenem smislu ne omejuj, raje čuti, kako se spreminjaš in širiš ter sprejemaš vase več in več. Nikoli ne boš dosegla meja, ker jih ni. Življenje je neskončno in ti si del te neskončnosti.

 

15.05.2018

  1. LUNINO SREČANJE DRUŠTVA “BELE TARE”

Bilo je prečudovito, polno nežne in čuteče energije in notranjega miru.

Hvala Vam drage Svetlobnice Bele Tare.

Rada vas imam.

Če slišiš ta klic k Ženski Moči in čutiš, da je namenjen tebi, je čas, da v sebi aktiviraš mrežo svetlobe s premikom na svoje mesto na Mreži.

Če čutiš, da želiš okrepiti srčno namero za najvišje dobro vseh se nam pridruži.
Če čutiš, da je čas, da se pobotata moški in ženska v tebi, da pokoplješ bojne sekire med moškimi in ženskami, da se podivjana moška jang energija umiri in spočije v tako dolgo odsotni in prepotrebni moči in milini Ženskega Božanskega principa jin, se nam pridruži.

Vedno več žensk pušča za sabo pretesne oklepe strahu in ega in se odloča za popolno predajo Ljubezni.

Če si ta ženska, potem čutiš v sebi in veš, da je skrajni čas, da utelesiš to predajo, zaradi vseh nas.

To v kar sem globoko prepričana je, da je vse že v tebi. Na tebi je, da svoj polni potencial aktiviraš in to Žensko – svetlobnico, ki ti si; v polnosti zaživiš.

Verjamem, da je v življenju vse medsebojno povezano. Če je ženska srečna in zadovoljna, vpliva na svojo okolico in so vsi okoli nje srečni in zadovoljni. Sr(e)čna ženska ojačuje planetarno mrežo luči.

Verjamem, da ima vsaka ženska v sebi Moč Božanskega Ženskega jin principa. Zemlja in vsa bitja na njej potrebujemo nego Božanskega Ženskega jin principa. Zato je tako pomembno, da se v sebi povežeš s to energijo in jo zaživiš navzven.

Težava je brez dvoma v tem, da nimamo zgleda, kaj to pomeni in kako utelesiti to Moč h kateri smo poklicane.

In tukaj smo, da se podpremo, se naučimo in si pomagamo hkrati!

Čutim, da je čas, da se prebudimo v nove načine ustvarjanja in povezovanja iz svetega prostora Srca in da poskrbimo za ta največji kapital, ki ga človek ima, saj ljubečega Srca ne more razvrednotiti nobena minljiva borza.

Čas je, da se povežemo kot eno človeško pleme, ki mu je mar za skupni Planet Mati Zemljo in da združimo srčne potenciale za krepitev in nego planetarne Mreže svetlobe, ki obdaja Zemljo.

Tvoja Bela  Tara in Veliki svet Babic modrostnic