Društvo Bela Tara

Društvo Bela Tara 2018-07-31T17:29:50+00:00
DRAGA SVETLOBNICA, PRISRČNO TE VABIVA NA:

4.LUNINO SREČANJE DRUŠTVA BELE TARE, ki bo

13. avgusta, ob 19.uri na Kolodvorski 24 v Sl. Bistrici.

Tvojo svetlobno prisotnost sprejmem na telefon 031-316-013.

8x neskončnih objemov Mira&Kika
Društvo Bela Tara je društvo za razvoj osebne rasti in širjenje ter proučevanja starih in novodobnih znanj.
Bela boginja – TARA, v Tibetu je Bela Boginja posebej ljubljena in čaščena kot Tara, rešiteljica. Tibetanski menihi verjamejo, da Bela Tara prihaja ob koncu kali yuge (dobe prevar in brezbožnosti) za odrešenje sveta. Tara je tako kot Kuan Yin Boodhisattva Usmiljenja.
Je izraz Božanske matere, Kozmičnega Principa Matere. Je materina svetloba v nas, v belem ognjenem jedru naših čaker: je kundalini energija.
Je bela svetloba v središču vsakega Žarka.

Društvo Bela Tara temelji na obujanju božanske ženskosti – božanske bojevnice v nas. Občuduje in hvaležna je, da se je rodila kot ženska. To dojema kot dar, ki ga spoštuje.
Bela Tara si TI, sem JAZ, je ONA, smo ME – varuhinje Zemlje, varuhinje naših otok, potomcev, Neba in Zemlje, varuhinje vseh zemeljskih kraljestev, kraljestev voda, gozdov, travnikov, zraka…..hodimo po Zemlji z božansko ženskostjo. Vdihnimo luč duha.

Vrnimo si kraljestvo zemeljske ljubezni in topline, da ponovno obudimo mati Zemljo v nas in v osrčuju samega planeta. Z nežnostjo, čuječnostjo in čutečnostjo se prebujamo kot speče vulkanke-Božanske bojevnice tega časa. Duh matere zemlje je vedno z nami. V tistem hipu med dvema vdihoma lahko globoko začutimo božanskost in se znova povežemo druga z drugo in čarobnim svetom, ki nas obdaja. Vse se začne z vdihom, ženska modrost je v vsaki izmed nas, uteleša vsakič z malo drugačno lepoto. Prva stvar, ki smo jo naredili po utelešenju, je bila, da smo vdihnili življenje. Razsvetljenje je tisti kraj, tista vrzel med vdihom in izdihom, ki se je tako globoko, nevede zavemo. Bivajmo tam, kjer ni kaj početi. Sprostimo se v tej zavesti, kajti v tem stanju vstopamo v sfero same sebe. Modrost lahko črpamo tudi iz knjig, toda ta notranja tišina nam ponuja dostop do globoke notranje modrosti. Ko se osredotočamo same nase, pride na plan naša notranja moč – velika modrost, ki jo nosimo v sebi, in zavest o tem, kakšen je naš prispevek k temu človeštvu.

Da lahko stopamo v našo resnico, našo moč, našo sveto Šakti, po besedah njene svetosti Sai Mae, moramo biti v energiji ljubezni.”Poznamo ljubezen in strah, samo ti dve energiji nas napajata,” razlaga. “Če živimo v strahu, energije krčimo. Ljubezen pa je energija svobode”.

Prvi korak na poti k ozdravitvi sveta je ozdravitev same sebe! Prizadevati si moramo za lastni neprecenljivi dušni mir, preden lahko vzpostavimo mir na Zemlji. Odkriti in raziskati moramo nerešene spore v sebi, sicer ne bomo mogle prepoznati škode, ki jo nezavedno  povzročamo svetu in ne bomo imele dostopa do svoje notranje modrosti.

Ceniti svet, pomeni ceniti sebe, tega se moramo naučiti predvsem ženske! Pravijo, da sinapse in celice v človeškem telesu ponazarjajo število nebesnih teles v vesolju. Zato je za svetovni mir tako pomembno da smo uravnovešeni. “Tako zgoraj, tako spodaj, ” je metafizično reklo.

Ženske moramo začeti uporabljati sveto znanje, ki že obstaja na planetu!


BOŽANSKE BOJEVNICA ima načrte za prihodnost, a ne čaka na jutri, na dan, ko bo izgubila težo, ko bo spoznala popolnega moškega, ampak živi danes. Živeti v sedanjosti je zanjo najbolj pomembno.
Diha v ritmu matere Zemlje, je Božanska bojevnica svojega življenja, podpira mati Zemljo, ji daruje sebe, jo časti v globoki hvaležnosti in brezmejnem sočutju.
Bela Tara z božansko strastjo prežeta, je boginja osvobajanja in očiščenja.

 

Nagovarja nas, naj opustimo vse, kar nas zastruplja – vse, kar bremeni naše misli in telo. Začnimo pot k odvajanju od nezdravih navad, ter k opuščanju miselnih vzorcev, ki niso zares naši in s katerimi se ne strinjamo. Sami bomo začutili, kaj je najboljše za nas.

Zadnjih nekaj 1000 let pa žensko energijo spodkopavamo, kar je velika tragedija za človeštvo, menijo tudi babice iz vseh štirih strani neba. Odrezani smo od ženske modrosti, ki bi nam odprla vrata do ženske energije v vseh oblikah,zdravilke našega planeta.Ženske oblast nad svojimi telesi prepuščamo tehnologiji. Pozabili smo na starodavno pojmovanje telesa kot svetišča. Bistveno sporočilo se k sreči še ni izgubili – da nam Stvarnik pošilja življenje na svt skozi ženske. Niti malo ne smemo okrevati ali podvomiti vase. Ob vsakem koraku se moramo podpirati in spodbujati med seboj, da ne bo prepozno za naše otroke in za naslednjih 7 rodov.

Tudi babice pravijo, da smo ženske močne že po naravi, ker imamo tako zunanjo kot notranjo moč. Uspe nam vse česar se srčno lotimo, zato ne smemo obupati. Posvetiti se moramo meditaciji in sočutnemu, radostnemu srcu v nas.

 

 

DRAGA NEŽNA, SOČUTNA IN RADOSTNA BOŽANSKA BOJEVNICA, PRIDRUŽI SE NAM, DA DVIGNEMO ZAVEST MATERI ZEMLJI IN ZAŽIVIMO V RAJU TUKAJ IN ZDAJ. RAJ JE V NAŠIH SRCIH, ODPRIMO GA…….PONOVNO IN ZA VEDNO….

                                          (Hodi, kot da bi s stopali ljubila Zemljo.)

Združujemo izkušnje, si pomagamo, se bodrimo, pojemo mantre in dvigujemo zavest vsak ponedeljek zvečer po Qigong vadbi.

 

Pridi in zapoj z nami Božansko pesem svodobe!

  NAMASTE

Preleti Angelov skozi atmosfero Zemlje v letu 2018

~ Izliv Mogočne Mojstrske Moči Svetega Ognja Angelov ~

12. junij  *  12. august  *  12. oktober  *  12. december

Nadangel Mihael  (Radiant Rose Academy, december 2017)

»Zdaj vam bom razodel veliko Skrivnost vseh Angelov – njihovo Mogočno Mojstrsko Moč, ki jo sproščajo. Angeli so stoletja gradili in shranjevali Sveti Ogenj, ki ga usmerjajo.

Angeli, ki so dejavni pod vodstvom Mogočnega Metatrona in drugih Nadangelov, so ustvarjeni v Velikem Središčnem Soncu. Ti Angeli so Varuhi Mojstrske Moči Svetega Ognja.

Potrebno je, da ste zavestni Dejavnosti Angelov. Kmalu bote potrebovali več sodelovanja z njimi. Spoznajte, da največjo Moč v Univerzumu upravljajo Angelske Legije.

Že od nekdaj je namenjeno, da so vam Angeli v pomoč. Vnebovzeti Mojstri ne morejo opravljati svojega dela brez svojih Legij Angelov, ki gredo vedno naprej in pripravijo vse za prihod in dejavnosti Mojstrov.

Angeli so Varuhi Mojstrske Moči Svetega Ognja. A to Moč vedno usmerjajo pod vodstvom nekega Vnebovzetega ali Kozmičnega Mojstra ali Nadangela.

~

V letu 2018 bodo Angeli večkrat preleteli celotno atmosfero Zemlje in sicer:

12.junija, 12. avgusta, 12. oktobra in 12. decembra.

V vsakem od teh preletov bodo potovali sinhrono z vrtenjem Zemlje. Pri tem bodo kot Svetlobni asteroidi sprostili v nižjo atmosfero nadvse silovito Mojstrsko Moč Svetega Ognja, ki so jo zbrali v premično Sončno Prisotnost. 

Torej, iz te Sončne Prisotnosti bodo ob vsakem preletu izlivali mogočne Valove Svetega Ognja. To Mojstrsko Moč bodo dobesedno izlili (prenesli) v vašo zavest in vam pomagali, da jo nežno utelesite oz. integrirate v svoja telesa.

~

Na omenjene datume bodite pripravljeni za sprejem tega.

Vaš Angel Varuh in Sveti Kristusov Jaz vam bosta pomagala pri tem.

Angeli bodo preleteli skozi vašo atmosfero v vsakem časovnem pasu ob isti uri in sicer ob 22 minut do polnoči. 

Ob tej uri se bo začel njihov prelet.

Zato bodite na vse omenjene datume zagotovo takrat že v postelj. Tudi če greste zgodaj spat (in zaspite), pred tem izgovorite molitev:

~

Moj Ljubljeni Sveti Kristusov Jaz

in moj ljubljeni Angel Varuh!

Ko ležem, naj se povsem umirim,

 osredotočim na svoj Višji Jaz

in vstopim v svoje Svetlobno Telo

ter sem pripravljen za sprejem

Mogočne Mojstrske Moči Svetega Ognja,

ki bo to noč sproščen v atmosfero.

~

In pomagajta mi,

da Sveti Ogenj,

ki ga bodo Angeli izlivali iz svoje Sončne Prisotnosti,

 utelesim v svoje bitje.

~

Vabim in pozdravljam vso

Mojstrsko Moč Svetega Ognja Angelov,

 ki sem jo zdaj sposoben sprejeti.

~

Ta Sveti Ogenj Angelov vam je ponujen, da se v vas in okoli vas zgradi shramba Moči, ki jo potrebujete in jo boste potrebovali v času velikih sprememb na Zemlji, na kateri se zdaj pripravlja vzpostavitev 7. Zlate Dobe.

~         ~         ~         ~         ~         ~         ~

Čas je, da začnete ponoči (ko vaše telo spi) redno vstopati v svoje Svetlobno Telo in da potujete v Svetlobna Območja Vnebovzetih Mojstrov in Angelov.

Navadite se, da zvečer preden zaspite, izgovorite molitev za ta namen:

~

Moj Ljubljeni Sveti Kristusov Jaz

in moj ljubljeni Angel Varuh!

Ko ležem, naj se povsem umirim,

 osredotočim na svoj Višji Jaz

in vstopim v svoje Svetlobno Telo

ter sem pripravljen, da odpotujem

v Območja Luči Vnebovzetih Mojstrov in Angelov!

(da odpotujem npr. na Venero …)

~

Vabim in pozdravljam vso

Mojstrsko Moč Svetega Ognja Angelov,

 ki sem jo zdaj sposoben sprejeti.

~

Zahvaljujem se za to.

In pošiljam Ljubezen in Blagoslove Angelom.

HVALA ANGELOM, KER JIH IMAMO.

NAMASTE