– ocean notranjega miru –

Aroma Qigong je SUBTILNA IN ČUTEČA tehnika samozdravljenja, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini in združuje aromaterapijo in Qigong. Tehnika uporablja samo-masažo, globoko dihanje, vizualizacijo in tekoče gibe, da bi povečala koristi NARAVNIH eteričnih olj.     

Ritmična gibanja Qigonga povečujejo čuječnost, krožijo Qi in negujejo stanje prisotnosti.

Aroma Qigong vam ponuja orodja, da razumete, kako vam naravna eterična olja pomagajo na intuitivni in vibracijski ravni z lastnimi izkušnjami doseči ocean NOTRANJEGA MIRU!

Znano je, da so eterična olja naravno zdravilo. Nobenega dvoma ni, da bo enostavno nanašanje eteričnih olj na naše telo in vdihavanje imelo terapevtski učinek. Verjamem, da lahko koristi eteričnih olj pripomorejo k doseganju notranje harmonije med fizičnim gibanjem, ubranim vdihavanjem ter božansko prisotnostjo. Kitajska medicina je že več tisoč let razvila uspešen in integriran sistem samooskrbe, ki uporablja zelišča, akupunkturo, masažo, meditacijo, dihanje, gibanje in ljubečo prijaznost, ki povečuje moč življenja za optimalno vitalnost.

Aroma zdravilni Qigong poseže še globlje na naše subtilno polje in nas poveže lastno dušo, ter dotakne globino našega bitja.

Vsi smo lastni zdravilci

Vsi imamo prirojeno sposobnost, da se ozdravimo in ohranimo stanje optimalne energije. Vsi izhajamo iz istega izvora – IZVORA UNIVERZALNE LJUBEZNI.

V SVOJIH MISLIH , OBČUTKIH IN ČUSTVIH, DOPUŠČAJMO, NEGUJMO IN OHRANJAJMO LE ČISTO SVETLOBO IN LJUBEZEN.

Telo je živi sistem energije (telesni um-duh) in je del večjega živega sistema energije (narava-kozmos-Dao (božansko)).

Sila vitalne energije, ki se giblje skozi vse življenje, se imenuje Qi. Ko Qi teče, smo zdravi, ko Qi stagnira ali je blokiran, občutimo bolečino.

Eterična olja so napolnjena z naravo Qi-ja in lahko nudijo pomoč, ko jo najbolj potrebujemo. Aroma Qigong je tukaj, da nas opomni, da je naše telo naš najboljši prijatelj in ne zahteva nič drugega kot poslušanje, pozornost, sočutje in ljubezen. Le sprostite se in dovolite naravi, da vam pomaga!

Nadvse hvaležna sem ji!

Vibracijski pristop

Aroma zdravilni Qigong z uporabo eteričnih olj se odziva kot zdravilna vibracija. Medtem ko se večina od nas nagiba k osredotočanju na količino energije (več energije, bolje se počutimo) ali (manj energije, bolj osiromašeni in nemotivirani se počutimo) se Aroma Qigong osredotoča na kakovost naše energije: optimizira našo raven energije z izboljšanjem vibracij na uravnoteženo frekvenco. Vsako eterično olje ima tudi edinstveno naravno frekvenco, ki lahko deluje z našim telesom na edinstven način.

Aroma Qigong nam daje enostavna orodja za razumevanje vibracijskega vidika eteričnih olj, ki nežno vplivajo na celoto fizično, mentalno in subtilno telo. Zazibajo nas v ocean dišečega in opojnega miru.

Kako se uglasim vsak dan in ohranim stik s seboj?

Zelo mi je pomembno, da se vsako jutri spomnim svoje ženske popolnosti, sprejmem in razširim svetlobo v svojem srcu, se nasmehnem svojemu bitju, svojemu srcu. Začutim srečo za vse, kar sem in vse, kar imam.

Srečna sem, da imam Qigong. Qigong je moj kompas, da ostanem v sedanjem trenutku, da se vsak dan z njim uglasim na zemljino frekvenco in prizemljim. Da čutim in se zavedam sebe, svoje prisotnosti. To je  frekvenca naravne, ki smo jo pozabili.  Da se uglasim na to frekvenco mi pomaga Qigong. Je stikalo med telesom, naravo in dušo. Z njm odpiram svoj Qi,  se sporazumevam s svojimi notrnjimi sostanovalci (organi) in ohranjam vitalnost.

I love it!

 

Namaste